Citat:
În prealabil postat de Mihnea Dragomir
În cazul acesta, dați-mi voie să repar eu eroarea de judecată prezumpțioasă a dlui Urs și să vă cer iertare în numele lui. Duhovnicul pe care îl aveți și la care vă spovediți regulat precis vă va spune că e bine să îl iertați !
|
multumesc domnule Mihnea pentru intentia dumneavoastra excelenta, totusi nu am acuzat-o pe Andra de nimic, eu doar am tras concluzia:
"nu mai exista notiunea de casatorie ci de concubinaj (a se citi: relatie stabila !)"
ca un lait_motiv al tuturor relatiilor stabile din ziua de astazi, pentru ca asta se intelege cand cineva spune ca este intr-o relatie stabila de un numar de ani.
as vrea sa citesc din partea tinerilor useri crestini ortodocsi sau catolici ca sunt casatoriti si ca isi respecta si iubesc partenerii de casatorie, asta as vrea, ma deranjeaza cand cineva care se pretinde crestin foloseste pentru propria situatie expresia "relatie stabila".
si as vrea sa atrag atentia tuturor ca daca nu respecta institutia casatoriei, comit un mare pacat, asta va poate spune orice parinte la Biserica.