Nu trebuie sa iei personal. Daca te uiti putin la mesajul tau detasat, chiar par ca seamana cu sfaturile gasite prin reviste. Nu cred ca a zis nimeni cu rautate treaba asta, ci si-a exprimat prima impresie si se stie ca prima impresie poate fi gresita. :) Chiar am zis ca tot posibilul sa nu fi inteles pe deplin ce doresti sa zici. Asa e cand discutia se poarta pe forum, o idee se poate interpreta in 10 feluri.
Asa deci. Sfaturile tale sunt ptr. primele intalniri. Defapt, la primele intalniri nici nu se pune vb despre o relatie, ci este mai mult un stadiu de cautare, iar pe baza intalnirilor vezi daca vrei sa ai o relatie cu acel om sau ba. Normal ca nu incepi sa il intrebi despre trecutul sau intim din prime 2-3 intalniri, dar la un moment dat trebuie sa afli macar asa in mare despre trecutul sau, aici nu ma refer numai la relatiile intime, ci in general. Sa nu fie suprize pe viitor.
Cred ca daca specificai mai exact ptr. cine erau sfaturile si ptr ce perioada era mai clar. cel putin ptr. mine. In sfarsit, nu e asa important. Bine ca s-a lamurit. :)
Dar ce te faci cand incep ei sa te intrebe? Adica, la inceput pareau niste ingerasi si dupa arunca bomba: esti virgina? ce masura la sutien ai? cand ti esti dispusa sa faci sex? :)) f.f. enervant.
Nu toti barabtii e porci, da' no, de cele mai multe ori, pana iti gasesti alesul te tot impiedici de acesti purcelusi si iti pot creea acesta imegine, ca toti barbatii e porci. E suficient sa arunci un ochi in licee sa vezi cum se comporta baietii, viitori soti, si iti vine sa fugi.:))
|