Buna seara,
Sfaturile sunt chiar date de mine. Imi dau cuvantul in acest sens, nu am luat nimic din nicio revista. Nu cred ca ar fi fost cazul sa trageti o concluzie atat de pripita cum ca as fi copiat vorbele altei persoane. Nu ma supar, e normal, nu ne cunoastem.
Laura, nu am vrut sa spun in niciun caz ca o femeie trebuie sa schimbe totul in viata ei si sa se comporte intocmai cum am spus eu. Mai ales pentru orice fel de barbat.
Ceea ce am vrut sa exprim a fost doar ideea ca trebuie sa fi un pic mai flexibila in viata, mai deschisa. Nu au cum sa faca cuiva rau, sfaturile mele.
Nu incurajez in niciun caz ca ar trebui o fata sa-si gaseasca un iubit in discoteca, la colt de strada sau la bar. Nu incurajez desfranarea, nu incurajez sa accepti un golan drept prieten, sau un barbat care s-a culcat cu "n" femei.
Toate sfaturile mele sunt valabile pentru primele 5 intalniri, sa zicem. Nu mi se pare, de exemplu, normal, sa fi la primele intalniri cu un barbat si sa te apuci sa-l intrebi: "Esti virgin?"
"Si de ce nu mai esti virgin?", "Iti pare rau ca nu mai esti virgin?", "Cu cate femei te-ai culcat?". Orice barbat ar fugi de o astfel de atitudine agresiva.
Legat de aspectul fizic, sunt de acord ca dupa 15 ani de casnicie, te mai erodezi. Sunt de acord ca dupa multi ani de casnicie, altele sunt prioritatile: copiii, familia, casa. Dar nu sunt de acord ca la primele intalniri sa apari cu un aspect neglijent. Nu pun accentul pe frumusete si grija obsesiva pentru machiaje, coafuri extravagante, haine scumpe. Sustin un aspect ingrijit, curat si acordarea unei atentii mai mari pentru primele intalniri.
|