View Single Post
Vechi 15.10.2007, 17:31:34
C-tin C-tin is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.07.2007
Implicit

Exemplu! Intr-o tara straina! Odata intr-o joi, iesind din supermarchet i-am dat unei tinere cam brunetica ceva bani in cosulet(tot maruntul pe care il aveam), caci mi-a fost mila de ea cand am vazut-o in frigul ala cantand din acordeon pt ceva bani, departe de tara! Desi stiam ca-i tiganca! Ea nu s-a prins ca sunt román!
O saptamana mai tarziu, tot intr-o joi, desi nu am avut nevoie sa cumpar ceva, am mers totusi "insintctiv" la magazin si am vazut-o iar pe brunetica la intrarea supermarchetului si am recunoscut pe fundul cosuletului maruntul pe care i l-am dat eu cu o saptamana in urma si atunci am realizat dece ma grabeam eu asa sa merg la supermarchet desi nu-mi trebuia nimic! Din supermarchet eu o priveam pe furis, si am vazut-o dandusi broboada din cap, aranjandu-se pesemne pt cand trebuia sa ies, sa fie atragatoare, sa-l cucereasca pe "fraier". Vroia sa-mi "fure "inima" ! Da, tiganca facu-se vraji cu ceea ce i-am dat eu ca sa ma atraga iar la magazin. Si a reusit! Dar Dumnezeu a facut in asa fel ca exact cand am iesit, o alta cersetoare africanca s-a postat pur si simplu in fata mea sa-mi ceara un ban. Si instinciv am inteles ca era o "pilda" pt tiganca, si i-am dat de data asta africancei cativa banuti, ...in vazul tigancii! ca sa vada ca nu m-a pacalit ....
Deci, sunt oameni rai care cu un lucru care ti-a apartinut incerca si ei ...marea cu degetul... pana i-o musca un piranja

Reply With Quote