Subiect: Mandria
View Single Post
Vechi 31.08.2012, 19:33:38
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de antoniap Vezi mesajul
Apoi, pe ce te bazezi cand spui ,,Intoarceti-va la Tatal vostru si la Cel ce v-a spalat toate pacatele.'' Cum adica le-a spalat pe toate? Pai, daca-i asa, dupa profetia ta, e boierie curata! Nu mai e nevoie de pocainta, nici de spovedanie, de nimic. Pacatele sunt spalate gata! Ne intoarcem si-l aplaudam pe un guru care ne vorbeste de Hristos si zicem ca ne-am intors la Hristos!

Sa ne intelegem. Hristos S-a rastignit pentru a face posibila mantuirea noastra. Nu e robul nostru care spala gratuit si fara conditii pacatele noastre. Nu. Daca era asa, ii lua pe amandoi talharii in Rai, nu facea diferente. Hristos ne-a lasat poruncile evanghelice si posibilitatea de a ne mantui prin pocainta, Spovedanie si Impartasanie. Deci, chiar daca in timpul vietii am cazut in pacate, datorita jertfei lui Iisus, avem posibilitatea sa ne intoarcem si sa cerem iertare prin spovedanie , corectandu-ne viata, adica eliminand rand pe rand pacatele pe care le-am savarsit si acceptand canonul dat de duhovnic sau chiar un canon pe care Dumnezeu ni-l trimite (o boala, o paguba etc).
Un cuvant care imi merge (si) la inima. Buna sinteza. Multumesc, Antonia!
Reply With Quote