View Single Post
Vechi 31.08.2012, 14:49:08
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut Vezi mesajul
În modelul PP, planeta noastră are o mișcare rectilinie uniform accelerată în sus cu g=9,8 m/s^2. Gravitația nu este dată de masa Terrei, ci de această mișcare. De remarcat că în modelul PS, nu există [încă] o explicație pentru interacțiunea gravitațională.

Corpurile cerești majoritatea sînt sferice, inclusiv Luna și Soarele. Doar că acestea două sînt foarte mici (~50km diametru) și se plimbă deasupra Pămîntului într-o mișcare cvasicirculară la ~5000 de km altitudine.
Florin-Ionut, te rog si eu ceva: daca sunt mici cat moneda de 50 de bani, promiti ca imi dai si mie Luna sa o tin in palma? Noaptea, ca sa nu se prinda nimeni, sa creada ca e eclipsa. Ok, deci ne-am inteles.
...si eu care credeam ca Soarele este un soi de capitul de floarea-soarelui, iar Luna un soi de meduza gigantica traitoare in spatiul cosmic. :D Mai sa fie! Cine ti-a zis asta? Tot fie calugari din aia fanatici, care practica sola scriptura fara macar sa stie saracii, ori aiuritii din rasa spalacita, pardon, diversii sectari nici-macar-(neo)protestanti occidentali, care cred ca principiul luptei anti-seculare este inchinarea la propria prostie.
(Neo)protestantii reali, de ex. calvinii sau penticostalii, nu se incurca cu tampenii, desi respecta adevarata Sola Scriptura. Si sa-ti raspund la intrebare: da, biblia contine tampenii precum "liliacul e pasare", "balena e peste", "leviathan" (adica crocodilul) scoate foc pe nari", si alte idiotenii, si in VT si in NT, care te fac sa crezi ca oamenii aia au ajuns la un efect LSD-like al vietii mistice. "Trairea credintei" poate ajunge sa semene cu, de fapt, "fumatul <<ierbii>>". Citeste Patristica propriei Biserici! Sfinti adevarati, nu prooroci inchipuiti, au avertizat exact impotriva acestui soi de delir gnoseocid si scientofob, al narcomaniei religioase.
P. S. Du-te tu pe Everest (nici o teorie sau practica a conspiratiei nu te va opri) si inceraca sa vezi "toate imparatiile Pamantului" Nu o sa prea poti. S-ar putea ca Samael sa il fi luat pe Isus intr-o vimana, sau pe o statie spatiala. Sau pur si simplu au facut o holovizionare rapida a globului politic la vremea aeea, sa zic asa. Si Isus nu avea aparat de respirat, deci faza cu Everestul, la a carui altitudine NU poti respira (daca incerci, MORI), pica.

Last edited by Theodor_de_Mopsuestia; 31.08.2012 at 14:53:48.