Subiect: Mandria
View Single Post
Vechi 28.08.2012, 18:51:32
bluester's Avatar
bluester bluester is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2012
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de rim5431 Vezi mesajul

Ceea ce scrie acolo chiar m-a ajutat, pentru ca initial El mi i-a aratat pe cei care vor fi hristosii falsi.
Si mi-ai spus si cine stie data cand se va sfarsi totul. Doar Dumnezeu.
Pai bun, multumesc, acum sigur e de la El.
Sa inteleg ca si tu esti un prooroc care apare ca ciupercile dupa ploaie ? (precum :martorii lui iehova , mormonii , baptistii, penticostalii si adventistii ?)

Citat:
Nu preotii sunt Biserica, Hristos este. Tu intelegi asta? Voi de fapt, nu puteti intelege asta.
Ca fariseii credeti ca voi stiti totul, de aceea ar fi putut Dumnezeu sa aleaga un preot, unul din voi, sa trimita mesajul sau si sa pregateasca lucrurile pentru Iisus, dar n-a facut-o.
Voi intelegi ca asa cum nu L-a trimis pe Ilie, ci pe Botezator, asa va trimite pe altcineva? Sunteti ca fariseii, asteptati semne divine, si pic de credinta n-aveti.
Nu va mustrez eu, ci o va face El cand va veni.
Preotii fac parte din Biserica Apostoleasca si Soborniceasca a lui Hristos.
Pe de alta parte vorbeai de Sfanta Spovedanie si marturisirea pacatelor... Iisus Hristos spune clar : Adevărat grăiesc vouă: Oricâte veți lega pe pământ, vor fi legate și în cer, și oricâte veți dezlega pe pământ, vor fi dezlegate și în cer. Deci , dezlegarea pacatelor se face doar prin intermediul preotului. Degeaba iti spui pacatele in rugaciune , pentru ca pacatele pot fi dezlegate numai si numai prin intermediul preotului.

Citat:
N-am venit ca un mielusel gata sa se transforme in lup.
De ce sa te cred? Eu cred doar Scrptura care zice : Și mulți prooroci mincinoși se vor scula și vor amăgi pe mulți.

Citat:
Aceea va spun sincer ca este mama Antichristului, Lilith.
Am vrut un raspuns, si nu l-ati dat sub Cuvantul Lui Iisus. Ereziile voastre provoaca predica, altfel v-as trata asa cum ma tratati si voi pe mine, ba chiar mai bine. Va iubesc pe voi, dar pe Dumnezeu mai mult.
Sa rad sau sa plang ?? De unde ai mai scos-o si pe asta cu mama antihristului Lilith?? Eu nu am auzit/vazut/citit asa ceva - decat in serialul tv Supernatural.
Nu scrie nimic in Biblie de Lilith , deci acest lucru este doar o minciuna sectanta.

Citat:
Daca ati avea cea mai mica credinta, Dumnezeu v-ar permite sa aflati totul.
eu sunt prea pacatos ca Dumnezeu sa imi faca revelatii , dar noroc cu tine ca esti credincios - poate imi spui si mie ce ti-a permis Dumnezeu sa afli ?
Citat:
Voi asteptati un "hocus pocus" ca sa credeti cand ordinea e inversa. Intai credeti, nu mintiti fatarnic, si apoi veti vedea.
Acest lucru e de la El intelegeti, nu are legatura cu ce cred eu.
E acolo in Scriptura si voi preferati interpretarile voastre.
Si eu prefer sa ascult Sfanta Scriptura care spune sa nu dau ascultare invatatorilor mincionsi:
Căci se vor ridica hristoși mincinoși și prooroci mincinoși și vor da semne mari și chiar minuni, ca să amăgească, de va fi cu putință, și pe cei aleși. (matei 24,24)

Asadar, te rog , mergi la cel ce te-a invatat asemenea minciuni si spune-i sa o lase balta cu prozeletismul sectant..... si intorce-te la Sfanta Biserica Ortodoxa a lui Hristos care a fost infiintata de insisi Sfintii Apostoli.
Reply With Quote