View Single Post
Vechi 27.08.2012, 20:07:01
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de mirela.t Vezi mesajul
Dumnezeu nu ne vrea proști !
Discernământul trebuie să se manifeste și din partea turmei, nu numai a păstorilor.
Să înțeleg că mitropolții, preasfințiții, monahii, preoții si mirenii care îl cinstesc pe părintele sunt toti niște proști, mincinoși, rătăciți și tu spui adevărul?

Știai că la începutul anului a fost deschis oficial dosarul canonizării părintelui, în ciuda tuturor "rătăcirilor" lui, a "fanteziilor" și "fanteziștilor"?

Citat:
Nu țin să probez nimic aici, dar așa cum am mai zis, povestea aceea nu am inventat-o eu (e preluată de pe alt site, pare-mi-se Formula As, dar am mai văzut-o menționată și pe diverse bloguri românești).
De ce mitropoliții dau binecuvantare pentru cărțile despre pAB? Câte astfel de cărți ai citit? Nu ce ai găsit tu pe net, gen Formula AS sau mai știu eu ce altă sursă...

Citat:
Acum, că unii nu suportă să audă decât laude la adresa pAB, e problema lor.
Vezi tocmai replica ta: "Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face" nu se prea potrivește cu atitudinea ta.

Citat:
P.S. Pentru cei care încă mai au dubii sau neclarități asupra motivației topicului de față vreau să reafirm că el nu este o denigrare la adresa păr. Arsenie Boca. Legat de povestea respectivă - menționată ON TOPIC pe alt topic
Când ai deschis topicul scrii cam așa:"Ca sa nu fac off topic si sa aglomerez subiectul despre ratacirile pr. Arsenie Boca, scriu aici un contra-exemplu, chiar doua". Deci, topicul a plecat ca un contra-exemplu la acea recomandare de căsătorie, dată "la plesneală", de către pAB unui tânăr teolog, viitor preot, venit să-i ceară sfatul pentru găsirea unei consoarte. Tu zici că ai schimbat subiectul topicului, dar tu tocmai de la acest contra-exemplu pleci. Înțelegi?

Citat:
Ce ție nu-ți place, altuia nu-i face.
Dacă ai fi luat aminte la această învățătură! Cât de ușor dăm lecții...

Aș dori să-ți precizez că pe mine și pe mulți alții pe care eu îi cunosc personal (unii chiar de pe forum) părintele ne-a arătat drumul către ortodoxie. De asta mulți îl iubesc, pentru că i-a ajutat. Dacă era un părinte rătăcit, cum de întoarce mereu mulți oameni, chiar mulți tineri către ortodoxie? Doar pentru că tu nu ești de acord cu părintele? Având în vedere acest aspect consider că nu este necesar să ne faci fanatici, aiuriți și fanteziști.

Citat:
Peace!
Asta spun și americanii prin Orientul Mijlociu. Vorbesc de pace și ei fabrică arme și bombe atomice.

Last edited by ovidiu b.; 27.08.2012 at 20:36:43.