Citat:
În prealabil postat de Demetrius
Lăudat fie Isus!Păi vezi? Ce-am zis? Cel mai simplu e ”copy/paste social”.
De ce să gândesc? Merge și-așa.
Experiența lumească a răspândit în mintea care nu meditează ”senzația” că termenul senzație poate înlocui sensul cuvântul impresie; merge și-așa!
Cele 5(cinci)organele de simț trupești, adică doar ochiul(văz), nasul(miros), urechea(auz), limba(gust), pielea(tactil), transmit intelectului impulsuri nervoase care sunt percepute ca senzații(iar biologul Theodor_de_Mopsuestia, poate mai extaziat, vă confirmă).
Oare ce organ de simț vă poate transmite ”senzația” pe care-ați scris-o cu părere de rău? Oare o fi suma celor 5(cinci)?
P.S. Cineva spunea: Dacă repeți o minciună de o mie de ori, cei mai mulți vor ajunge s-o creadă.
Rugați-vă și gândiți(meditați)!
Feriți-vă de ”copy/paste”.
|
Frate Demetrius, lasati, va rog, psihologismele si retorismele ieftine. Nu aveti stofa de adventoid sau alt eretic. Imi pareti un om cu credinta tare, dar amenintat de o ratacire pe langa care a trupescului si trufasului luther poate parea nu foarte mare. Vreau, eu, un independentist care pun sub semnul intrebarii cam orice pe lumea asta, CU EXCEPTIA TAINELOR/SACRAMENTELOR INSUFLATE DE DUHUL, un raspuns clar la o intrebare simpla: este Casatoria unul din Sacramantele Bisericii si are puterea de a curata si uni doi oameni angajati in iubire in fata lui Dumnezeu? Da sau nu? Nu mai intreb daca virgula considerati Sacramentele inspirate de Dumnezeu. Cred ca mi-e frica de ce raspuns as putea citi. Si nu, nu sunt, in genere un las/fricos. Nu mi-e frica de vreo emotie obscura, ci mi-e frica ca va puteti pecetlui damnarea printr-un eventual raspuns inspirat....de unde nu trebuie sa vina vreo inspiratie fiilor oamenilor.