Citat:
În prealabil postat de ovidiu b.
|
Este un articol destul de slab dpdv al normelor de editarea a unui articol serios - probabil ca pe partea romaneasca de wikipedia, moderatori nu prea sunt.
De ce spun asta?
Pentru ca la articolele serioase, pentru afirmatiile importante sunt trimiteri la surse.
Ori, din cate am vazut acela articol nu are nici o trimitere pentru ce este scris acolo, ar putea fi fantezia oricui.
Si din pacate cum a remarcat si altcineva, pe tema Arsenie Boca circula din pacate atat de multe fantezii ca exista riscul ca ceea ce este bun, adevarat, sa dispara sub noianul de gunoi.
Citat:
Dacă această sursă minte atunci mint și eu. Dar am alte surse, relatări ale celor care l-au cunoscut (sunt relatate în cărți, în mărturii) că părintele a ajutat la aducerea din muntele Athos a Filocaliei (primele 4 volume) și că a ajutat la editarea lor. Am găsit relatări că Părintele Serafim Popescu de asemenea a contribuit la aducerea Filocaliei în țară, el râmânând încă un an în muntele Athos după ce Părintele Arsenie a revenit în țară.
|
Pai fa tu completari cu ce ai pe aceasta tema, dar binenteles de preferat pe alt topic, ca asa cum s-a spus, aici era vorba despre altceva.