View Single Post
Vechi 26.08.2012, 01:23:37
Theodor_de_Mopsuestia
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de Demetrius Vezi mesajul
Pe scurt, mântuirea nu include căsătoria(părerea mea) pentru că ea, căsătoria, este expresia urmării propriilor dorințe, nu ale Domnului, așa cum acceptă monahii.
Ei bine, parerea domniei tale este opusa celei a Bisericii. Oricare e ea: BC, BO, BO Orientale, BNestoriana, BAnglicana, reformatii, o mare parte a NP, etc. Cred ca nici macar sedevacantistii, la noi sau stilistii, la colegii ortodocsi, nu ar merge asa departe. Confesorul are cunostinta de aceste rataciri cripto-sectare? Nu, nu e treaba mea sa va judec. Dar e treaba mea ca si om sa nu imi las un frate pe buza Iadului. Dvs. facet un reject constient al invataturii Bisericii, mai important, al unei Taine. Tainele sunt inspirate si lucrate de Sfnatul Duh. Luand Tainele in raspar, sunteti foarte de acel tip de hula..fara de iertare. Eu nu pot vedea asa ceva fara sa imi fac datoria crestina de avertizare.
Si chiar daca, prin absurd, ar fi cum ziceti, atunci aleg oricand casatoria in locul mantuirii. Prima e, cand este, o realitate 100%. A doua, cat suntem in trup, e doar un concept.
Reply With Quote