Subiect: Ecumenism
View Single Post
Vechi 25.08.2012, 20:57:18
Decebal Decebal is offline
Banned

Data înregistrării: 19.07.2012
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de iustin10 Vezi mesajul
Sunt la fel de agresiv ca si ateii,ca si dogmatici,ca si protestanti,doar ca vin dintr-o directie inedita .Vin din interiorul ortodoxiei,si culmea ,ma razboiesc cu ce e rau in ea. Si chiar si cu mine . Nu ma mai razboiesc cu ateii,si nici cu protestantii ,ci cu cei care imi sunt cu adevarat dragi.

Stiu ca daca a-ti putea m-ati caterisi,caci sunt mai periculos decat ceialalti,pentru ca sunt ca un ferment din interior. Doar ca nu sunt atat de credincios,si atunci e mai comod sa ma considerati un ratacit.

Chiar de as tacea,tot aia as gandi despre atitudinea agresiva la care poate duce dogma prost inteleasa.Doar ca trebuie sa gasesc calea de a ma face inteles,fara a abuza eu insumi de aceasta agresivitate
Stai liniștit, colegu Tartarug, că nu doar că nu ești agresiv dar ești complet inofensiv. Nu îți mai fă iluzii despre tine și despre imaginara luptă pe care o porți pe arenele forumului. Deci ține minte, ești complet inofensiv cu toată "agresivitatea" ta imaginară. Și te rog nu te mai pretinde că vii din interiorul Ortodoxiei; este a nu știu câta oară când te crezi mai important decât ești, eventual ești de la vreo periferie a heterodoxiei care a ajuns să se creadă "buricul ortodoxiei" (este cazul tipic al vrabiei care visează mălaiul). (vezi că mai ai o colegă pe aici care și ea se crede "buricul ortodoxiei", și cred că v-ați găsit: Tartarug și Tartaruga.)
Reply With Quote