Citat:
În prealabil postat de iustin10
Sunt la fel de agresiv ca si ateii,ca si dogmatici,ca si protestanti,doar ca vin dintr-o directie inedita .Vin din interiorul ortodoxiei,si culmea ,ma razboiesc cu ce e rau in ea. Si chiar si cu mine . Nu ma mai razboiesc cu ateii,si nici cu protestantii ,ci cu cei care imi sunt cu adevarat dragi.
Stiu ca daca a-ti putea m-ati caterisi,caci sunt mai periculos decat ceialalti,pentru ca sunt ca un ferment din interior. Doar ca nu sunt atat de credincios,si atunci e mai comod sa ma considerati un ratacit.
Chiar de as tacea,tot aia as gandi despre atitudinea agresiva la care poate duce dogma prost inteleasa.Doar ca trebuie sa gasesc calea de a ma face inteles,fara a abuza eu insumi de aceasta agresivitate
|
Stai liniștit, colegu Tartarug, că nu doar că nu ești agresiv dar ești complet inofensiv. Nu îți mai fă iluzii despre tine și despre imaginara luptă pe care o porți pe arenele forumului. Deci ține minte, ești complet inofensiv cu toată "agresivitatea" ta imaginară. Și te rog nu te mai pretinde că vii din interiorul Ortodoxiei; este a nu știu câta oară când te crezi mai important decât ești, eventual ești de la vreo periferie a heterodoxiei care a ajuns să se creadă "buricul ortodoxiei" (este cazul tipic al vrabiei care visează mălaiul). (vezi că mai ai o colegă pe aici care și ea se crede "buricul ortodoxiei", și cred că v-ați găsit: Tartarug și Tartaruga.)