Citat:
În prealabil postat de Decebal
Nu știu ce ai înțeles tu din ecumenism, eu ți-am spus că este adunarea tutoror celor ce se pretind creștini sub aceeași cupolă, în una și aceeași biserică. Despre asta este vorba în ecumenism. Însă această unitate nu se poate face oricum plecând exclusiv de la ceea ce ar părea că am avea comun, și tăgăduind diferențele care există între Biserica lui Christos și cultele sau organizațiile care se pretind și își spun creștine.
Dar, nu am înțeles, te-a reținut sau te reține cineva? Văd că tu ești singura care persiști în a te întoarce și a răspunde deși spuneai că totul s-a sfârșit.
|
Bine-nteles ca nu ma retine nimic. Am scris doar pentru ca Iustin imi este drag si mi-e mila de el cum se lupta cu morile de vant de unul singur. Insa din pacate ajung mereu la conluzia ca moara tot moara ramane, macina tot ce ii iese in cale si nimic nu se lipeste de ea. Asa ca ce rost? De aceea a zis Domnul: scuturati praful de pe incaltaminte si mergeti mai departe. Ca doar nu-i timp de pierdut cu urechile surde care nu vor sa auda.
Din fericire vad ca totusi niste urechi au auzit si macar pentru acestea a meritat efortul :)
Multa pace!