View Single Post
Vechi 23.08.2012, 09:17:07
bluester's Avatar
bluester bluester is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.01.2012
Locație: Constanta
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de SyntheticBlack Vezi mesajul
În Suedia majoritatea oamenilor sunt atei.
... pentru tine 23% inseamna o majoritate ?

Citat:
În prealabil postat de SyntheticBlack Vezi mesajul
Majoritatea ar trebui să se gândească la adevăratele ei probleme, în primul rând personale. Fiindcă, repet, nu știu ce problemă ar interveni dacă pe data de 5 se ține un concert satanist având în vedere faptul că în alte țări se țin de 10 ori (nah, e un număr la întâmplare) mai multe concerte de genul, și nu vorbesc neapărat de țări ca Norvegia, Suedia, care sunt un fel de "mame" ale black metal-ului. Și, după cum demonstrează mai multe studii, țările scandinave o duc mult mai bine ca noi.
Deja , subiectul deviaza la filosofia ateista (era si de asteptat).

In primul rand , tarile scandinave au avut o alta istorie (spre deosebire de a noastra) , au altfel politica , au altfel de economie... Presupunand ca Romania ar fi avut aproape aceeasi istorie/politica/asezare geografica/economie cu una dintre tarile scandinave , atunci ne-am fi putut permite sa facem comparatie.

Dar , oricum nu conteaza , pentru ca nu asta e subiectul.
Sa facem o presupunere : o tara X cu >80% satanisti. Intr-o zi , niste crestini vin in tara respectiva pentru a tine un concert de muzica psaltica/relgioasa (care il proslaveste pe Dumnezeu , si care Nu ataca/insulta celalalte ideologii) pentru minoritatea crestina. Oare , acei crestini nu vor fi si ei insultati de catre majoritate ? Inevitabil ! Asadar, de ce ar trebui ca eu sa fiu de acord cu o manifestare care imi jigneste dogma?
Reply With Quote