Citat:
În prealabil postat de SyntheticBlack
În Suedia majoritatea oamenilor sunt atei.
|
... pentru tine 23% inseamna o majoritate ?
Citat:
În prealabil postat de SyntheticBlack
Majoritatea ar trebui să se gândească la adevăratele ei probleme, în primul rând personale. Fiindcă, repet, nu știu ce problemă ar interveni dacă pe data de 5 se ține un concert satanist având în vedere faptul că în alte țări se țin de 10 ori (nah, e un număr la întâmplare) mai multe concerte de genul, și nu vorbesc neapărat de țări ca Norvegia, Suedia, care sunt un fel de "mame" ale black metal-ului. Și, după cum demonstrează mai multe studii, țările scandinave o duc mult mai bine ca noi.
|
Deja , subiectul deviaza la filosofia ateista (era si de asteptat).
In primul rand , tarile scandinave au avut o alta istorie (spre deosebire de a noastra) , au altfel politica , au altfel de economie... Presupunand ca Romania ar fi avut aproape aceeasi istorie/politica/asezare geografica/economie cu una dintre tarile scandinave , atunci ne-am fi putut permite sa facem comparatie.
Dar , oricum nu conteaza , pentru ca nu asta e subiectul.
Sa facem o presupunere : o tara X cu >80% satanisti. Intr-o zi , niste crestini vin in tara respectiva pentru a tine un concert de muzica psaltica/relgioasa (
care il proslaveste pe Dumnezeu , si care Nu ataca/insulta celalalte ideologii) pentru minoritatea crestina. Oare , acei crestini nu vor fi si ei insultati de catre majoritate ? Inevitabil ! Asadar, de ce ar trebui ca eu sa fiu de acord cu o manifestare care imi jigneste dogma?