22.08.2012, 20:27:58
|
Member
|
|
Data înregistrării: 20.05.2008
Locație: Cluj-Napoca
Religia: Catolic
|
|
Citat:
În prealabil postat de Decebal
Biserica romano-catolică vă minte, domnule Cosmovici, vă transmite o credință falsificată. În Sinodul General de la Florența (știți dumneavoastră, ați auzit de el, nu-i așa?) papa Eugeniu IV a definit clar că cei care mor în păcatul originar merg drept în iad pentru a fi pedepsiți dar cu suferințe inegale. Vă readuc aminte textul sinodului, deși l-am dat și mai sus, pentru că văd că vă faceți că nu vedeți. Nu-i nici o problemă că mai suntem și alții care să vedem.
"But the souls of those who depart this life in actual mortal sin, or in original sin alone, go down straightaway to hell to be punished, but with unequal pains."
sursa: Conciliul de la Florența - sesiunea a VI-a (1439)
Dacă dumneavoastră tăgăduiți că respectivii nu mor în păcatul originar, atunci opinia mea este că dumneavoastră tăgăduiți dogma păcatului originar definită la Sinodul de la Trento.
Deasemenea dacă dumneavoastră acceptați învățăturile unui catehism care falsifică învățătura definită la Sinodul de la Florența, învățătură pe care v-am citat-o mai sus, atunci tăgăduiți pe față infailibilitatea Bisericii romano-catolice și a Sinodului de la Florența.
La noi se numește milostivire dumnezeiască.
|
Mi-e greu sa va raspund, Dle Decebal.
|