Citat:
În prealabil postat de Decebal
Atâta timp cât atentează la moravurile publice nu trebuie respectate ci trebuie controlate și puse la punct, pentru ca să nu îi ducă și pe alții la corupția lor morală. Trebuie ceilalți necorupți păziți de corupții sataniști. Și în general Satana este un simplu tolerat, el nu are dreptul să existe, el mai este încă temporar tolerat până când forțele Binelui vor învinge cu desăvârșire. Pe de altă parte nu știu despre ce drepturi vorbești dumneata; noi oamenii, românii din această țară, mai avem și obligații, nu doar drepturi, iar una dintre obligații este să nu atentăm la moravurile publice. Deci și dumneata ai această obligație. Și ca să îți fie și mai clar că poate nu ai înțeles, noi românii ortodocși nu acceptăm dictatul și dictatura unei minorități sataniste, dacă aceasta există; după cum am mai spus, respectivii sataniști de la marduk trebuie interziși prin lege pe toate canalele media pe care pot pătrunde în țara noastră. Dumnezeu nu ne vrea sataniști.
|
De unde dictatură satanistă, dacă la concert nu știu dacă or să fie 1000 de oameni, iar în România îi ascultă puțină lume raportându-ne chiar la "masa" rockerilor, nu la toată populația? Aveți dreptate când spuneți că minoritățile trebuie controlate, sunt de acord, dar de la a controla la a interzice este drum lung. Sunt de părere că sunt lucruri care nu sunt puse la punct și sunt la mult mai mare vedere decât orice fel de concert. Cum am mai zis și în alt comentariu, această trupă a mai venit în țara noastră, plus alte trupe cu mesaj anti creștin (Gorgoroth în decembrie 2011, Dimmu Borgir în iunie anul ăsta, etc.), de aceea nu înțeleg cum unii răsar așa, ca după un somn lung și spun "hai să facem scandal". Eu zic că dacă chiar era vorba de un manifest, o campanie anti concerte se făcea mai de mult timp și mai serios.