View Single Post
Vechi 14.10.2007, 16:55:50
urzicuta urzicuta is offline
Senior Member

Data înregistrării: 11.07.2007
Implicit

profa de religie din scoala la care sunt angajata este atat de blanda buna si iubitoare cu copiii si-i invata atat de multe lucruri ca vin parintii sa ma intrebe de unde stie copilul lor sa se roage, ba mai mult ii pune pe toti ai casei seara la rugaciune...ce exemplu minunat copilul sa-si invete parintii sa se roage!nu toti profii de rel sunt rigizi si fanatici.Cat despre doamnele in varsta de la Biserici multa vreme m-au enervat si pe mine.nici acum nu scap de "sfaturile"lor cand impartasesc copii..dar m-am invatat sa nu le mai dau atentie ..am o prietena cu un copil autist si saraca a fost alungata de zeci de ori din Biserica de matusile astea binevoitoare.oricum concluzia la care am ajuns este ca ele nu-l cauta pe Dumnezeu in Biserica cauta vrajba,barfa sa-i faca pe plac celui rau..pacat de varsta pe care o au.Si sa ne fereasca Dumnezeu sa intram cu copiii in Biserica ..ca nu mai contenesc babele cu sfaturile;ba sa iesim afara,ba sa-i ducem in parc ca acolo e de ei,ba ii tocaie pe maini si pe fata,ba se uita urat,ba bodoganesc,ba se apuca in timpul slujbei sa provoace copilul la discutii desarte.Greu cu ele!Probabil ca preotii ar fi bine sa ia aminte la aspectele acestea multi tineri sunt alungati de batranele acestea care stau mot in fruntea Bisericii sa faca ordine.
Reply With Quote