Citat:
Īn prealabil postat de Yasmina
M-am gandit sa-l duc la politie insa cineva de la serviciu imi spune sa incerc sa gasesc eu pagubasul sunand pe la banci sau la departamentul de permise auto.De fapt,asta a fost cel mai greu.
Cred ca mi-a luat in jur de 4 ore sa gasesc pagubasul,autoritatile nu m-au ajutat deloc banuindu-ma de intentii rele.
|
Nici la voi nu e adresa vizibila pe buletin? E destul de enervanta treaba asta. Mai ales ca stai luni de zile pana ti se inlocuiesc actele. O.O Se misca ca mormolocii.
Legat de subiect. Am gasit bani pe jos si as minti sa zic ca mi-am facut griji a cui sunt si asa. Nu am gasit portofele sau bani multi, ci doar bacnote de 1 leu, de 10, de 5. Cand eram mai mica imi cumparam dulciuri de banii gasiti :D Recent insa nu am mai gasit deloc. Nu'i bai. De furat, mi s-au furat o gramada de lucruri de la telefon, mp3,camera(la scoala) la maruntisuri, insa nu am facut conexiunea cu banii gasiti pe jos.

O singura data am gasit o geanta in autobuz. Am luat-o, m-am uitat inauntru, am vazut ca are portofel cu acte cu tot si am dus-o la proprietar. Norocul meu ca statea in acelasi cartier, nu a trebuit sa caut prea mult si adresa era vizibila pe buletin!
Cum s-a zis si mai jos. Daca gasesti asa bacnote de 1 leu,5,10-deci nu sume colosale- ori le lasi ori le iei si le dai unui cersetor, la Biserica si spui o ruga ptr. cel care a pierdut banii. Cand se gasesc portofele, genti, camere, telefoane etc. atunci normal este sa fie inapoiate, ori cauti tu proprietarul-daca se poate- ori le duci la politie, eventual mai dai un anunt pe net undeva. Ce fac cei de la politie, daca le pastreaza ori ba, e treaba lor, nu prea ai putere asupra lor. Tu poti sa faci doar ce trebuie si sa te rogi Domnului ca pagubasul sa recupereze ce a pierdut.