View Single Post
Vechi 20.08.2012, 23:37:52
2307ioana50 2307ioana50 is offline
Junior Member

Data înregistrării: 04.10.2009
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Marinela Vezi mesajul
La numai 2 luni de la casatorie, sotul meu a murit intr-un accident de masina.Nu am copii si pierderea lui a lasat viata mea fara nici un sens. Cred in Dumnezeu, dar durerea este foarte mare.Ne cunosteam de mai multi ani si ne iubeam, vroiam sa avem si copii, dar Dumnezeu a vrut altceva. As vrea un cuvant de alinare, niste sfaturi duhovnicesti care sa ma ajute sa trec peste aceasta mare suferinta. Cu ce sa umplu golul lasat de el? Ce sens sa dau vietii mele acum? Multumesc.
Doamne ajuta ! Incerc sa iti dau citeva sfaturi .Mai intii , as vrea sa ti post minim 3 zile , apoi sa te spovedesti , un duhovnic iti va calauzi pasii.
Pana reusesti , incearca sa citesti rugaciuni incepatoare .Zilnic citeste acatistul pentru cei adormiti , asa vei face ce este mai bine pentru sufletul lui.Atit pentru inceput .Sa ti seama ca eu te sfatui din inima mea curata si plina de suferinta , de 4 ani am cancer si de 3 ani sunt accidentata , merg greu .In plus , sindrom posttromboflebitic . Multumesc pentru tot ce mi da si pentru familia mea ce mi aproape si sunt motivata sa lupt sa i sustin. DOAMNE , FI CU NOI PACATOSI SI MILUESTE NE !
Reply With Quote