Citat:
În prealabil postat de ioan cezar
Acuma, ce sa zic si eu: daca iti spun 3 ca esti beat, du-te si te culca!
In consecinta, desi sunt "curat" iaca ma conformez la atmosfera de grup si... imi trag perna de weekend sub cap. Voi visa frumos, promit!...:)
Poate vom avea si zile de comunicare mai buna.
Domnul sa ne ocroteasca pe toti!
|
Pai daca te scoli asa dimineata ..:)
Cezar tu pui f multa pasiune in ce spui,si nu cred ca e cineva ata de pietros la inima sa nu te placa, chiar daca uneori mai dai sfaturi de undeva de la inaltime.
Toti stim sa citim printre randuri si sa te admiram.
Ceea ce iti zic eu este strict pentru tine ,pentru cum sa te simti tu, nu pentru ce zic ceilalti.
Asa cum spuneai pe un thread,incearca sa numeri pina la 10 inainte de a scrie ceva,si gandestete ce a vrut cu adevarat sa zica celalalt. Vei vedea ca incet incet vei incepe sa ii intelegi pe toti ,si vor patrunde in inima ta .Ultimul rezultat,venit aproape de la sine ,va fi ca ti se va schimba modul de comunciare,pentru ca odata ei patrunsi in inima ta ,si intelesi,vei stii ce sa zici cu adevarat fiecaruia.
Aici nu conteaza calitattile personale,ale lui I Cezar ,cat a citit el si ce a facut in pustie,aici conteaza doar cat de mult reuseste el sa o inteleaga pe Tartaruga . Mantuirea nu se castiga de unul singur ,decat de cei care raman in pustie...:)