View Single Post
Vechi 18.08.2012, 14:17:23
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

De 3 pagini vorbiti de relatia barbat femeie desi subiectul threadului era altu.:)
Si tot de 3 pagini incoace Tartaruga si Cezar se tot corecteaza unu pe altu. Si tot constata ca fiecare vorbeste de mere si i se raspunde de pere.
Mie imi place treaba asta ,sincer,ca ma face sa ma uit prin toate topicele .Adica sa nu ma iau dupa titlurile lor plictisitoare ,ci sa intru in ele,ca sa dau peste dialoguri asa vii .
Fratii mei,sunteti avansati,sunteti maestri ,vi se pare ca le-ati inteles pe toate. Dar faceti un lucru simplu : incercati sa il intelegeti pe cel cu care vorbiti ,muriti si renasteti cu el.
Dupa un an de zile cred ca e vremea sa deschid si eu un topic,despre cat de important e felul cum comunici,aproape la fel de important ca si continutul ideilor tale .
Mi se pare incredibil ca dupa o noapte de somn,Cezar se scoala la 6 dimineata,ca sa ii spuna Tartarugii ca ea nu reuseste sa nu se supere,si ca doar crede despre ea ca e nesuparacioasa . Oare nu ai citit Cezar "sa nu apuna soarele peste mania voastra" ? . Fiecare dimineata e un nou inceput ,de a fi mai buni.
Reply With Quote