Citat:
Īn prealabil postat de Tartaruga
Stiti de ce la evrei doar barbatii sunt obligati sa se casatoreasca in timp ce femeile nu?
Stiti cum functioneaza creierul masculin care iubeste ierarhizarea si competitia? Faptul ca femeile nu isi fac monarhii arata simplul fapt ca nu au nevoie de nici o monarhie si ierarhie, creierul lor functioneaza pe alte principii. Nu ati studiat asta la psihologie? Si nu ati studiat nicaieri ca barbatii sunt cu fanteziile de care vorbiti, nu femeile?
Deci comparatiile dvs. s-or fi aplicand ele la unii baieti, pe mine insa ma lasa cam indiferenta.
Si ma gandesc ca poate mai citesc si copii pe aici, cred ca-i bine sa nu fie impinsi sa amestece lucrurile asa cum o faceti dvs...
PS Parintele cu pricina o fi astazi in cartea recordurilor: primul om nascut din barbat si cu samanta doar de barbat, alaptat si crescut doar de barbati, dovada vie si evidenta ca barbatii nu au nevoie de femei, ce sa faca cu ele? Le fac asa un favor ca le lasa si pe ele in viata si le dau firimiturile ce cad de la masa lor bogata...
|
E alegerea ta ca te faci ca nu pricepi ce am scris. Degeaba le invarti si rastalmacesti... Ce am scris e limpede si fara dubii. Accepti sau nu.
Din cate vad, nu accepti. E in regula, eu ma limitez la a propune, nu tin sa iti impun ceea ce este strigator la cer de adevarat, dealtfel. E neplacut insa cand vad cum rastalmacesti si sucesti vorbele... Precum faci cu toate, nu-i asa? Ca sa-ti pice, copil lipsit de intelegeri, precum iti face placere la micile umflaturi ale egoului. Narcisismul lezat si toate ale lui.
Cat priveste fanteziile si fantasmele, iti propun sa nu mai incerci sa vinzi castraveti gradinarului. Poate ai remarcat, printre altele, ca in postarile unde ai facut precizari legate de domeniul tau profesional m-am abtinut sa intervin. Desi am remarcat, in treacat, cateva mici locuri discutabile. Eu am putut sa fac asta, sa ma abtin, tu de ce nu poti?
Nu poti, din acelasi motiv, probabil, pentru care exista o singura republica monahala pe Terra. Unde traiesc exclusiv barbati. Binecuvantata si ocrotita, insa, de O Femeie Lucida. Tocmai de aici, din Cunoasterea Ei vine si binecuvantarea. Pentru ca stie bine cum stau lucrurile pe pamant...