View Single Post
Vechi 17.08.2012, 14:59:30
N.Priceputu
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de corindb Vezi mesajul
Vorbeam de mărturia unui om în vârsta, care simt ca a fost sincer! Vrei sa spui ca a fost o făcătura? Daca crezi acest lucru să-ți fie de bine... Eu nu cred acest lucru. "Hrăni cu minciuni... interese...voiculesciene " este vorba de alegere eu nu ma simt comod nici cu cele aservite intereselor basesciene.
În cazul de față despre Voiculescu era vorba. Nu sunt adeptul niciunei aserviri, pentru nicio tabără, nu-mi place să fiu manipulat și mințit de nimeni, indiferent ce culoare ar avea.
Cât despre bătrânul de care spui că simți că a fost sincer... Poate a fost, poate nu, n-am de unde să știu. Ce știu, însă, e că nu pot avea încredere în cei care au făcut reportajul sau emisiunea. Nu sunt singurii care mint și care-și fac din manipularea conștiințelor o profesie. Poate că cea mai mare parte a jurnaliștilor se ocupă cu asta. E grav, însă, că noi acceptăm să ne hrănească pe banii noștri cu tot felul de gogoși, făcându-ne aliați și aplaudaci ai propriilor noștri călăi.
Mă opresc aici, pentru că riscăm să transformăm și topicul ăsta într-unul de polemici fără sfârșit. Și asta din cauză că ne situăm emoțional într-o tabără sau alta, desfigurând argumentele raționale.

Last edited by N.Priceputu; 17.08.2012 at 15:08:09.
Reply With Quote