Citat:
În prealabil postat de ioan cezar
Meditez, meditez... Aaasha.... deci tu ai auzit direct chemarea Tatalui iar aceasta te-a condus la Hristos... Cu Duhul Sfant nu ne-ai spus deocamdata cum a ramas in cazul tau...:)
Tartaruga, te intreb pe bune din adincul meditatiei mele, esti sigura ca nu uitasei seara, venind obosita de la munca, castile pe urechi si ai auzit vreun rapper in cohleea aia intortocheata care (vocea de rapper) in starile-alea hipnagogice sau hipnopompice (ca le-am incurcat acum, stii tu mai exact), ti-o fi parut ca e chemarea Tatalui? Ca stii cum e, dorintele noastre intense iau forme foarte frumoase uneori in trecerea de la veghe la somn, cand constiinta noastra este modificata. Trebuie sa stii, ca doar ai studiat la Medicina in anul VI.
Eu nu contest ca tu il cauti pe Domnul Dumnezeu (ci sunt tot mai convins ca exact asta faci, spre salvarea sufletului tau), eu doar ma amuz ca tot faci valuri ca fratele "ucenic", cum ca chiar L-ai fi gasit!... Vezi ca si el statea la taifas cu tatal de era mai mare dragul sa-i asculti... Neincetat sporovaiau, dragutii de ei, asa amical, foarte relaxat, picior peste picior, poate chiar la un suc (iar nu ca amagitii aia de stau in genunchi si simt cutremur mare si plang mult...)
Intelegi unde bat?
Nu eu, ci clopotele Bisericii...:)
|
Inteleg Ioan, inteleg, acum inteleg mai bine ce fel de experiente ai avut pana acum. Nu este insa ceea ce am trait eu.
Cred ca mai bine continuam meditarea Cuvintelor Domnului, ne este mult mai util, caci El este painea vietii venita din Cer pentru a potoli foamea noastra de Dumnezeu...
Iar Duhul Sfant se da tot dupa cum spune Domnul: cereti si veti primi, caci daca voi care sunteti rai nu dati o piatra in loc de paine copilului vostru, cu atat mai mult Tatal ceresc da daruri bune celor ce cer (parafrazat din memorie).
O zi minunata sa ai! :)
PS In acest context, este de meditat si povestea fiului risipitor si Tatalui mult milostiv.