Citat:
În prealabil postat de Florin-Ionut
Prietene,
Nu există est și vest în modelul PP. :)
Au fost susținători ai PP care au vrut să meargă la ceea ce numim noi Polul Sud. Ghici ce? Au fost împiedicați să ducă expediția la bun sfîrșit, parcă pe motivul că nu au acte necesare uneiasemenea excursii, acte cerute de autoritățile argentiniene dacă nu mă înșel. Deci degeaba s-au antrenat ei luni de zile, degeaba au strîns bani și au adunat resurse, li s-a cerut să facă, pardon, cale-ntoarsă.
Asta apropo de epistemologie.
|
Da' Romania exista in acest model PP? :)) Daca da, luati-o la dreapta si mergeti tot inainte pana ori cadeti in vid, ori ajungeti din nou in Romania. Am vazut intr-o zi un documentar despre o frantuzoaica atat de pasionata sa cunoasca pe marii guru spirituali de te miri unde, ca a reusit sa intre peste tot pe unde era interzis, facea ce facea si tot reusea chiar daca trebuia sa ocoleasca si sa piarda luni si luni de zile. La varsta de 100 ani ea cerea din nou pasaport la primarie sa o ia din nou la picior. Pacat ca nu i-am retinut numele, poate va inspira sa puteti sa-i pacaliti pe argentinieni. Daca nu, luati un avion personal si ne spuneti si noua cum arata "fundul" pamantului, adica pe partea aialalta nelocuita. Sau te pomeni ca acolo locuiesc de fapt extraterestrii :)) Sau poate Iadul sa fie lipit de partea aialalta? Off, si mie ce mult mi-a placut filmul Superpolitistul, care a gaurit pamantul si a ajuns in Japonia pe un balon de guma de mestecat, acum stiu ca nu era adevarat, ca pamantul era plat!! :))
Glumeam :)