View Single Post
Vechi 14.08.2012, 18:55:16
sophia sophia is offline
Senior Member

Data înregistrării: 25.06.2007
Religia: Ortodox
Implicit

"Iei 4 luni ca în Germania, iei 6 luni. Dacă nu se rezolvă după 8 luni, întrerupi, că n-o să se rezolve nici după 2 ani, dimpotrivă, rămâi sterilă."

Acela care poate sa spuna unei femei in fata asa ceva, nu este nici medic si nici om.
Un tratament cu hormoni dureaza ani de zile, pana se re-echilibreaza organismul. Nu vorbim aici de o raceala.
Pe urma nu vorbim aici despre un chistulet care se poate resorbi singur.

Laura tu nu ai habar ce este ovarul polichistic.
Pe el se depun in fiecare luna, la fiecare ciclu, chisturi care il incarca si nu-l lasa sa functioneze.

Nu stii ce simptome da. Te rog nu mai interveni unde nu te pricepi, doar asa cu citate si numai pentru ca tu ai o problema/obsesie cu avortul in sine.

Sunt femei care sunt virgine si totusi trebuie sa faca asa un tratament, deci nu au ce sa avorteze.

Si ce spune omul ala acolo mai spunea ca mamele noastre, sau femeile inainte nu se tratau pentru astfel de boli si aveau copii.

Nu este adevarat. Ori puteau sa aibe copii si atunci nu le trebuia tratament, ori daca erau bolnave intr-un anume grad nu aveau copii si mai mult decat atat, sufereau enorm.

Am cunoscut si astfel de cazuri, care mi-au povestit suferinta de o viata.
Pana acu ceva ani in urma nu se stiau aceste tratamente.

Da, este adevarat ca exista si efecte negative si de aceea trebuie f.bine dozate si urmarit tratamentul indeaproape, cu ecografii si alte analize.

Si depinde si de forma bolii. Exista forme usoare care nu au nevoie de tratament, forme intermediare care se rezolva de tratament de 1-3 ani complet si forme grele care nu se rezolva si care totusi trebuie tratate, pentru ca daca ai citit cu atentie ne-tratata boala pe langa simptome chinuitoare, poate da si alte boli (diabet, arterioscleroza, cancere si etc.)

De avut copii nu mai vorbim aici.
Si nu ma intereseaza ce spui despre pilule de luat ca sa impiedici o sarcina.
La fel nu ma intereseaza de alte diagnostice la care se foloseste aiurea asa un tratament (de ex. acnee). Fiecare face cum vrea. Daca unul nu mai suporta sa fie desfigurat de acnee, face tratament.
Nu-mi explic modul de functionare in acest caz.

Eu apar aici necesitatea unui tratament bun la femeile cu anumite diagnostice triste si mai ales femei care isi doresc sa poata avea si copii.

Si mai exista o gramada de medicamente (care nu sunt hormoni) care impiedica o sarcina (ca efect secundar) si atunci nu le mai luam?

Last edited by sophia; 14.08.2012 at 19:12:09.
Reply With Quote