View Single Post
Vechi 14.08.2012, 18:11:46
Laura19
Guest

Implicit

Avort hormonal

Ce înseamnă avort hormonal? Tu iei o pilulă, are loc fecundarea, care duce, desigur, la acea sarcină nedorită, copilul ajunge la nivelul uterului unde este avortat după aproximativ 7-14 zile. Copilul care este avortat este atât de mic încât nu se vede, nimeni nu-și dă seama că are un avort, doar atâta își poate da seama o femeie, că are un ciclu menstrual mai abundent, dar este de fapt un copil avortat.

Luând pilula 5 ani, o femeie are deja multe avorturi hormonale. Ea nu le știe, nu le conștientizează, dar ne trezim cu sindrom post-avort hormonal.

Am studiat cazuri de sindrom post-avort hormonal. Ce înseamnă asta? Avem tot mai multe cazuri de femei care intră în depresii nervoase cronice, care intră exact în același sindrom post-avort, au tot aceleași simptome după ce iau ani și ani de zile pilula.(desi nu au facut avorturi chirurgicale)

De ce pilula este mult mai periculoasă, după părerea mea, decât avortul chirurgical pe care îl vezi și îl știi! Este mai periculoasă pentru că nu este cunoscut, nu este știut. Iată, din punct de vedere religios și creștin, acesta este marele pericol că nu se cunoaște că ai avut un avort sau două sau trei. Și acestea sunt păcate care nu vor fi nici cunoscute, nici spovedite.

De aceea cred că avortul hormonal este mult mai periculos și am cazuri chiar de schizofrenie. Am avut cazuri de femei care au luat pilula ani și ani de zile și ajung în acest sindrom post-avort fără să aibă nici un avort chirurgical.

Sigur că o să spuneți că pilula totuși este și contraceptivă. Este, e adevărat, dar micropilula, cu cât se ajunge la o scădere a cantității substanțelor hormonale, ca să nu dea acele reacții secundare, cu atât mai mult e abortivă.

Boli favorizate de pilulă

După varsta de 35 de ani pilula nu se mai administrează. De ce dintr-o dată, după 35 de ani, nu mai e voie să se administreze pilula? Fiindcă ea produce toate bolile cronice de care o să vă spun imediat. De ce numai după 35 de ani? Pilula produce aceleași boli cronice și înainte de 35 de ani și s-a dovedit – cel puțin materialele care au venit din străinătate au dovedit că, chiar prin întreruperea pilulei după ani de zile, nu se poate stopa cursul acestor boli.

Și care sunt aceste boli? Aceste boli sunt date de acel stoc de hormoni care rămân în organism. Mai ales afecțiunile cardiace.

Știm bine că pilula, după ani de zile de administrare, poate duce la tromboflebite. Tromboflebitele sunt cele care în 2/3 din cazuri duc la tromboflebite profunde, cronice. 2/3 din tromboflebite sunt date de pilulă.

Vedeți, în momentul în care se ia pilula, organismul este de fapt păcălit. Asta ce înseamnă? Fiind pus în repaus ovarul, el reacționează ca și cum femeia este gravida. Acesta este motivul pentru care, ani de zile luând pilula, organismul reacționează In acesti ani ca și când ar avea o sarcină. Și atunci cresc cheagurile, apar acele tromboflebite, crește colesterolul, crește hipercoaguabilitatea sângelui. Colesterolul duce la acele boli cardiace, apar toate celelalte reacții secundare, de obezitate să nu mai spun, te simți ca și în sarcină.

De ce credeți că după ani de zile de pilule se ajunge la un cancer de sân sau la cancer de col? După varsta de 25 de ani, pilula crește cel puțin cu 4 % riscul de cancer la sân. Cancerul de col uterin, la fel. Apoi cancerul de piele, este favorizat de pilulă. La fel diabetul zaharat, accidentele cerebrale vasculare sunt date în mare parte de pilula luată ani și ani de zile. Am avut cazuri în care primeam bilete de la institutul inimii că într-adevăr anumite femei aveau o hipertensiune arterială gravă la bilă sau insuficiență cardiacă sau infarct miocardic făcut din cauza unui exces de pilule luate peste 10 sau chiar 20 de ani.
Reply With Quote