View Single Post
Vechi 12.08.2012, 20:37:50
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de zaharia_2009 Vezi mesajul
Am de pus o intrebare celor priceputi in ale IT-ului .
Nu am stiut unde sa pun aceasta intrebare, in ce topic, si astfel am ales sa o pun aici . Dar si pt. ca acest topic este unul cautat .
Intrebarea este legat tot de imagini , de foto.

Am un fisier cu o icoana care stiu ca se poate printa in format A4. La mine in fisier iamginea nu este A4 ci este de dimensiuni mai mici .
Intrebarea este, atunci cind voiesc sa o printez in format A4 , ce trebuie sa fac , unde trebuie sa intru si sa setez dimensiunile , sau in general ce trebuie sa fac pt. a fi sigur ca voi obtine o imagine A4 si nu una de cine stie ce alte dimensiuni ?

Rugindu-va sa ma iertati pt. aceasta interventie , ca este la un loc nepotrivit , multumesc totusi anticipat celor care doresc sa imi dea o mina de ajutor competenta !
Ce fisier aveti? E un jpg sau un document Word?

Daca aveti un jpg, atunci faceti click pe imaginea cu imprimanta. O sa va apara o casuta care spune Welcome to the photo printing wizard. Dati next, bifati poza pe care o doriti, apoi next, apoi printing preferences, apoi advanced. Va apare o casuta cu paper size si selectati din lista A4 si dati OK.

Last edited by glykys; 12.08.2012 at 20:55:53.
Reply With Quote