View Single Post
Vechi 12.08.2012, 19:13:36
cristiboss56's Avatar
cristiboss56 cristiboss56 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 16.12.2006
Locație: Oricare ar fi vicisitudinile zilelor și anilor,oricare ar fi durata lor,vine ora răsplatei:BRĂTIANU
Religia: Ortodox
Implicit

Mi-au placut raspunsurile sincere date de Florin Ionut , Tina si Raluca , si imaginea "megaconcursului"este extrem de graitoare :
http://www.parohiamacin4.org/concurs_fumat.jpg
Acest thread a fost deschis nu numai pentru pacatul ( patima ) fumatului , ci pentru a vedea daca exista o granita intre viciu si pacat , sau cum putem sa definim viciul si cati pasi mai sunt pana la adevaratul pacat . Dar daca tot ne-am referit la fumat , oare cel care fumeaza ocazional o tigara , doua , este tot atat de "vinovat" ca un fumator inrait ?
Pana la urma , ce este viciul si ce este pacatul ?
Pentru glykis :
Duhovnicul a fost singurul care a reusit sa-mi demonstreze ca se poate lasa de fumat , dintr o data , fara retete anume ! Oprirea de la Sfanta Impartasanie este doctoria cea mai buna , cu toate ca exista destui preoti care accepta Sfanta Impartasanie la fumatori .
Cu adevarat Preasfanta Fecioara este de mare ajutor , doar atunci cand ne rugam sincer , cu lacrimi si ne dorim cu adevarat indreptarea-salvarea noastra !
Hai , sa-ti mai spun ceva , care pe mine m-a intristat tare rau ! Exista oameni care parasesc Biserica Ortodoxa si trec la catolici , pentru ca nu pot tine un post normal si nu se pot lasa de fumat , si atunci aleg aceasta "cale" unde Sfanta Impartasanie se face pe banda rulanta , si nu numai . Sa nu-i uitam si pe preotii fumatori , despre care s-a discutat pe Topicul de specialitate , dar ma opresc momentan aici .
Doamne ajuta !

Last edited by cristiboss56; 12.08.2012 at 19:16:15.
Reply With Quote