View Single Post
Vechi 11.08.2012, 12:24:18
glykys's Avatar
glykys glykys is offline
Senior Member

Data înregistrării: 13.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

E bine sa o chemam pe Maica Domnului in ajutor in orice clipa, nu doar in necazuri grele si in nenorociri. O sa povestesc si eu o mica intamplare de ieri care poate parea pentru unii foarte banala sau o coincidenta, dar in care am simtit ajutorul Maicii Domnului. Trebuia sa fac o coliva seara, dar ma simteam obosita. Mi-am zis: dorm o ora, pun telefon sa sune si cand ma scol, fac coliva. Am setat telefonul, dar ce mi-a venit mie, inainte sa ma asez in pat? Desi stiam bine ca alarma nu are de ce sa nu sune, m-am rugat Maicii Domnului sa ma ajute sa ma trezesc la timp, sa pot face coliva. Eu cand dorm, dorm bustean, daca nu e prea cald. Rar se intampla sa ma trezesc in timpul noptii, si atunci o fac daca aud vreun zgomot mai puternic. Noaptea trecuta insa m-am trezit brusc dupa miezul noptii. Am luat telefonul sa vad cat e ceasul si mi-am dat seama ca ora la care setasem alarma trecuse de mult. Ce se intamplase, de fapt? In loc sa tastez 23.30 scrisesem 11.30. M-a ajutat Maica Domnului sa ma trezesc, ca altfel sunt sigura ca dormeam pana dimineata si pierdeam si coliva si liturghie!
Preasfanta Nascatoare de Dumnezeu, miluieste-ne pe noi!