Subiect: Sinceritatea :
View Single Post
Vechi 08.08.2012, 00:28:40
ioan cezar
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Admir sinceritatea venita din suflet de copil , o sinceritate ce aduce dupa sine reprosuri , critici si chiar galceava . Spun asta , citind cele scrise de curand de fratele Ioan pe un alt thread (http://www.crestinortodox.ro/forum/s...759#post463759 ) . Desigur , fratele Ioan s-a aprins in discutia purtata cu Ovidiu , dar ii este de admirat curata lui sinceritate cand isi expune un punct de vedre , chiar daca el nu este intocmai corect . Ma intreb totusi , cine este mai "vinovat" . cel care este sincer sau cel care-i "da in cap " celui aflat in greseala prin insasi sinceritatea lui ?
De multe ori gresim prin atitudinea noastra , descurajand pe cei sinceri , si care regreta , in cele din urma , ca si-au pus inima pe tava celor din jur !
Doamne ajuta !
Cristian, in ce ma priveste nu regret greselile altora. Pe acestea ma straduiesc sa le trec cu vederea, mai ales cand stiu ca vin din partea unor oameni bine intentionati (cum mi se pare ca este chiar Ovidiu), cu atat mai mult a unor frati de credinta.
Regret numai greselile mele.
Sinceritatea e un lucru bun, mai ales cand e insotita de prevedere (daca nu chiar de intelepciune). E si un risc. Altminteri, ar fi toata lumea sincera iar minciuna si tatal ei s-ar duce de unde au venit.
Doamne ajuta!

Last edited by ioan cezar; 08.08.2012 at 05:16:43.
Reply With Quote