View Single Post
Vechi 07.08.2012, 11:46:37
maria32's Avatar
maria32 maria32 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 04.08.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Simply_me Vezi mesajul
Dar voi barbatii nu aveti nicio vina? de ce dati vina pe femei? sunt de acord cu tine ca trebuie sa ne purtam cuvincios dar.....voi de ce va uitati? va obliga cineva????? este f adevarat ca vai de acela prin care vine sminteala, dar voi nu sunteti chiar asa de nevinovati. Poti sa treci pe strada si sa nu te uiti.
bun, sa nu se uite! dar se uita... nu toti sunt sporiti in credinta ca sa se poata abtine.
Si cand se uita isi fac rau si lor si celor din jur. Ce parere crezi ca are sotia/iubita lui daca il observa ca intoarce privirea (fara sa-si dea seama poate) dupa o fata cu o fusta scurta sau pantaloni f mulati?
Poate ca respectivul barbat pur si simplu nu e obisnuit sa vada des asemenea priveliste, tocmai pentru ca sotia/sora/mama sa se imbraca decent. Deci clar se va uita.
Eu abia dupa ce am devenit sotie am realizat mult mai bine ca atunci cand o femeie se imbraca provocator nu sminteste numai barbatii dar si pe sotiile lor.

http://mamiprovocarea.wordpress.com
Reply With Quote