View Single Post
Vechi 06.08.2012, 19:45:12
osutafaraunu osutafaraunu is offline
Banned

Data înregistrării: 13.07.2011
Religia: Alta confesiune
Implicit

Citat:
În prealabil postat de nutucutu Vezi mesajul
Cum va dati seama ca ritmul de crestere e dintre cele mai mari? Ca nu vad decit doua explicatii: ori va uitati in ograda vecinului (lucru cu care ne-am obisnuit deja), ori inventati.
Există statistici, iar acestea se încăpățânează să nu țină cont de părerea doamnei Nutucutu.

Citat:
Calea cea larga nu e data de cei care fac parte din confesiunea cea mai numeroasa de pe pamint (care nu e cea catolica).
Îhî... cea mai numeroasă confesiune o fi Adevărata Biserică a Oii Pierdute - aia cu 5 membri (îmi cer scuze acestora dacă chiar există)...

Citat:
Pe calea cea larga se afla cei care urmaresc valorile lumii acesteia: cei care au obiective de genul sa fie sanatosi si sa traiasca mult
Eroare! Primul punct nu aparține de valorile lumii acesteia, ci a celei viitoare. E de fapt obiectivul lui Hristos pentru urmașii Lui: să trăiască sănătos pe acest pământ și veșnic pe Noul.

Citat:
adventistii fac propaganda ca ei ar trai cel mai mult pentru ca nu maninca porc
A doua eroare! Nu [doar] porcul scurtează viața; adventiștii au 7 principii de viețuire sănătoasă, principii recunoscute de medicina actuală.

Citat:
ce obiectiv "spiritual" propovaduiti!
Același obiectiv propovăduit de sf. ap. Ioan:

"Iubitule, mă rog ca toate să-ți meargă bine și să fii sănătos, așa cum stai bine cu sufletul." (3 Ioan 1,2 - versiunea catolică)

Observați importanța sănătății trupești alături de sănătatea spirituală?

Citat:
Nu am vazut la dumneavoastra practicarea umilintei (stiti sa va asezati pe ultimul loc?
Nu ați văzut pentru că nu v-ați uitat... Apropos, o să vi se pară amuzant că în bisericile adventiste, de obicei primele scaune ocupate sunt cele de la urmă - asta pentru că ați amintit de "ultimul loc".

Citat:
Nu am vazut la dumneavoastra perseverenta in practicarea virtutilor, practicare benevola a saraciei (pentru ca DOmnul nostru a fost sarac), a castitatii pentru toata viata (pentru ca il imtati pe Domnul nostru asa, ca unii dintre primii crestini).
Nu e cazul să vă mai lăudați cu cei 0,00n% călugări catolici. Sunteți călugăriță cumva?