Citat:
În prealabil postat de AlinB
Contextul face diferenta.
In cazul asta, ti-a scapat in totalitate.
Inca o data, contextul face diferenta.
Repet, crezi ca acei crestini ar fi stat cu bratele incrucisate daca familia lor ar fi fost atacata pe strada de un borfas sau chiar altcineva ar fi fost atacat pe strada?
Cred ca faci confuzie intre crestinism si cine stie ce moda hippie.
Oricum, neavand nici familie nici responsabilitati directe fatza de o alta persoana poti sa-ti pui in practica orice fantezii vrei, oricum e mai comod asa, nu?
"Vremea Vechiului Testament a trecut" - la ce capitol? Conform carei interpretari?
Nu se mai intampla violenta in lume?
Crestinul este obligat sa fie pasiv fatza de violenta si sa inghita tot de la toti si de la toate?
Daca s-ar fi procedat dupa cum ai tu impresia ca ar trebui, acum nu-ti mai faceai semnul crucii, ci te inchinai spre Mecca.
Pai sa gasim domnule politisti care sa fie musulmani (ca ei fac bumbum si pacpac, nu-i asa?) ca sa-i apere pe bietii crestini de hoti si criminali, ca ei nu-si pot purta de grija.
|
Eu cred ca martirii crestini si-au vazut familiile macelarite fara sa scoata vreo sabie si cred ceea ce scrie despre ei: multi pagani se converteau cand vedeau cu cat curaj sufereau torturile si chinurile in numele Domnului. Deci daca toti crestinii le-ar fi urmat exemplul martirilor, nu numai ca nu ma inchinam eu acum catre Meca dar nici urma de musulman nu ar mai fi fost, s-ar fi convertit toti la crestinism vazand astfel de minuni de vitejie martirica in numele Domnului.