Citat:
În prealabil postat de Laura19
Crezi ca buna treaba asta cu ecumenismul? Credeti ca singura Biserica care va fi, asa cum este scris, o sa fie prin ecumenism?
|
Cum va fi numai Dumnezeu stie. Ceea ce stiu eu este ca toate se intampla cu voia lui Dumnezeu si conform planului Lui numai de El stiut, iar ceea ce a facut pana acum nu a fost sa ii treaca pe toti oamenii la Ortodoxie ci a permis miscarea ecumenica care nu s-a dovedit a fi eficace in a-i convinge pe oameni sa treaca la Ortodoxie ci a focalizat mai mult atentia credinciosilor pe Domnul Iisus.
Ceea ce cred eu personal, insa ma pot insela pentru ca doar Dumnezeu isi cunoaste planul Sau pentru biserica Sa, deci ceea ce cred eu cu titlu personal ce nu trebuie bagat in seama, este faptul ca unirea bisericii intr-o singura credinta, un singur Botez si un singur Domn se va realiza atunci cand oamenii isi vor concentra credinta tot mai mult asupra Domnului. Viitorul o va spune cu siguranta, chiar daca noi poate nu vom mai fi in viata. Insa Cuvantul Domnului se va face intocmai, chiar daca astazi exista multa opozitie la ideea unei singure biserici extinsa pe tot pamantul.