Citat:
În prealabil postat de Tartaruga
Daca pe mine m-ati intrebat, ma refer la orice religie care interzice casatoria oamenilor pe motive religioase. O religie cu adevarat a iubirii ii apropie pe oameni, nu ii indeparteaza.
|
Religiile diferite,stilul de viata si cultura diferita nu au cum sa apropie 2 oameni,oricat s-au atrage fizic.Ei incearca este adevarat,insa foarte putine casatorii mixte rezista pana la urma,sunt prea fragile;dupa ce atractia fizica dispare,ramane relatia amicala care se hraneste din comunicare,impartasirea acelorasi valori,interesul pt aceleasi lucruri/hobby-uri...Pai in acest context,ce interese comune sa am eu cu un musulman de exemplu?
Ce faci daca casatoria nu merge,relatia se destrama iar tu te trezesti convertit intr-o religie care nu mai face niciun sens?
Am avut o colega care s-a casatorit cu un musulman,a trecut la musulmani,i-a facut un copil,apoi au divortat.Acum nu se mai poate numi ortodocsa.Banuiesc ca daca va intalni un budist se va converti la budism si tot asa!
Nu prea merge...eu nu cred ca nu poti intalni un barbat/femeie din aceasi religie,pt a nu face compromisuri sau naste probleme.