Subiect: ce parere aveti?
View Single Post
Vechi 03.08.2012, 00:37:09
laurastifter laurastifter is offline
Senior Member

Data înregistrării: 14.06.2008
Locație: România
Religia: Ortodox
Implicit

Steliana, știi ce idee mi-a venit în minte? Tu ai auzit despre maica Siluana Vlad și, dacă da, te-ai gândit să-i scrii?
În cazul în care nu știi, foarte pe scurt, maica Siluana este o măicuță deosebit de inteligentă și înduhovnicită, absolventă de Filosofie, fiind foarte bine documentată și în domeniul psihologiei care, de mai mulți ani, și-a asumat dificila misiune de a-i încuraja pe cei întristați, descurajați, neliniștiți etc. N-o cunosc personal pe această măicuță, dar am ascultat mai multe conferințe pe care le-a susținut la invitația Asociației Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) și modul de gândire m-a impresionat profund. Maica Siluana a reușit să aducă la Hristos o mulțime de necredincioși, să salveze din situații critice persoane aflate în depresie, să reabiliteze moral mai mulți deținuți din penitenciare etc etc. Nu sunt exagerări... Te poți convinge singură informându-te pe site-urile creștine despre ea. Dacă ea a reușit să-i întărească și să le trezească bucuria în suflete chiar unor persoane deprimate și/sau lipsite de credință, cu mult mai ușor te va ajuta duhovnicește pe tine, care ești o persoană credincioasă și echilibrată.
Nu știu... Mă gândesc că poate ți-ar fi de folos să intrii pe site-ul centrului de consiliere al maicii Siluana Vlad și să-i trimiți un mesaj. Este o persoană inteligentă și credincioasă, o persoană care știe să asculte, să încurajeze și, în primul rând, are o dragoste profundă pentru Hristos.
Ce zici? :)
Îți doresc multă sănătate și bucurie duhovnicească, Steliana, draga noastră soră întru Hristos!
"Acesta este unul dintre motivele pentru care eu cred în creștinism: e o religie pe care n-ai fi putut-o născoci." (C. S. Lewis)
Câteva gânduri scrise de mine:
http://www.ortodoxiatinerilor.ro/iis...-duhovniceasca
Reply With Quote