View Single Post
Vechi 02.08.2012, 14:34:44
ovidiu b.
Guest

Implicit

Citat:
În prealabil postat de sophia Vezi mesajul
Aici se spune ca sunt exploatati copiii.
Nimeni de aici încă nu a susținut exploatarea copiilor peste măsură și nici nu cred că există cineva pe aici cu asemenea idei. Sunt unii care susțin munca din copilărie de nevoie în detrimentul foamei, a lenei sau a altor activități (de ex împușcatul de rațe pe calculator). Și chiar dacă nu ar fi foame, munca din copilărie este benefică omului de mai târziu. Munca înnobilează și este benefică copilului, dar cu o limită - aici sunt de acord cu anumite limite de efort s.a.m.d. La fel sunt de părere că copiii au dreptul și la bucuria acestei vârste adică să aibă timp liber și să se joace. Și mai imoprtant de asemenea cred că este ca ei să facă școală.

Apropo acea știre mai mult dezimformează decât informează.

Citat:
Iar cu razboiul sau vremurile apuse, ma refeream la voi cei care ati trait la tara in acele vremuri si v-au si placut si consideratin ca asa este normal.
Nu știu de ce război vorbești eu unul nu am prins nici un război.

Citat:
Altii nu considera asa si de aceea sau si schmibat multe.De aia au murit uni, ca se mai schimbe niste lucruri.
Și în ce sens s-au schimbat? În sensul îndobitocirii omului? Asta nu înseamnă că știința și tehnica de astăzi nu e folositoare. Depinde în ce scopuri o folosim.
Reply With Quote