View Single Post
Vechi 28.07.2012, 20:48:46
antoradoi's Avatar
antoradoi antoradoi is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.01.2009
Locație: Bucuresti
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de patricia2006 Vezi mesajul
sunt tare dezamagita..m-am rugat unor sfinti din toata inima si nu m-au ascultat,nu m-au ajutat sa imi indeplineasca cererea.....ce sa fac?ca nu mai stiu......m-am hotarat sa citesc doar acatistul DOMNULUI IISUS.....si sa ma las in voia Lui sa nu ma rog pt ceva anume....si vinerea sa ma rog SF NECTARIE PT izbavirea de boala........
Patricia,tu roaga-te neincetat,cu deznadejde,deocamdata,apoi cu un pic de nadejde,mai apoi cu mai multa nadejde...si tot asa pina vei avea acea CREDINTA,cit un bob de mei,incit ,sa poti muta si muntii(adica pina ce vei fi complet vindecata).si,cu siguranta : Vei FI!
Stiu ce spun.N-ai voie sa accepti esecul in viata ta(ca e aia ,ca-i ailalta,ca mai-stiu-eu-ce.Nu conteaza de ce esti acum bolnava,ideea e ca TREBUIE sa devii sanatoasa,si solutii sint.Trebuie doar sa gasesti CALEA spre vindecare.Si chiar de-ar fi si pacate ,mari,la mijloc,Dumnezeu se va milostivi.Tu ,numai roaga-L.Cu Acatist Mintuitorului,cu Acoperamintul Maicii ,cu ale Sf Nectarie si/sau alti DOCTORI fara de arginti,si ,mai ales ,cu sufletul tau,si prin cuvintele ce izvorasc din durerea inimii tale bolnave (poate!).
Dumnezeu ne vrea frumosi(la suflet si la trup) si sanatosi (la minte si la trup).Hristos,Domnul nostru nu ne-a spus sa nu-I cerem,ci a zis:TOT CEEA CE VE-TI CERE(rugindu-va!)..SA CREDETI CA LE VETI PRIMI si..LE VETI AVEA!(citez din mem).Asadar,nu te sfii sa-I ceri ,ATOATESTAPINITORULUI,sanatatea ta! Ci roaga-te, si CREDE! Crede ,si te roaga!
Reply With Quote