Citat:
În prealabil postat de mihailt
Auzi mai frate sau soro de iti zici antiecumenism eu vad ca pe fratia ta te inseala dracii nu avem aci niciun dialog.
Eu ti-am explicat in 2 postari anterioare ca nu e nimic rau la comunism, afara de ateism si modul in care a fost implementat si prigonirile asupra unor oameni pasnici.
Iar ti-am explicat ca in manastirile crestin ortodoxe e comunism crestin ortodox, existand proprietatea in comun.
Cat despre dl Tutea acela era un inuman inselat de draci,cu liberalismul sau excesiv.
Dadea niste "dogme" da fara sa le explice.
Unde zice in codul penal ca nu e voie sa aibe oameni proprietati in comun?
Imi arati si mie te rog?
Asta inseamna comunism,a avea oameni responsabilitati si proprietati in comun,
Cat despre ce scrie pe acolo, pai e foarte exagerat.
|
Cum puteti sa bagatelizati zecile de milioane de victime ale acestei ideologii imbecile si imbecilizante?
Ma apuca disperarea citind astfel de opinii. Aceasta otrava (numita comunism) a facut ravagii de nedescris si pe termen lung. Oare câte generatii vor mai fi vatamate de o astfel de îndoctrinare?
Pentru cei care nu stiu sau nu vor sa stie: comunismul este de sorginte draceasca, iar eu îi urez sa se întoarca de unde a venit! Comunismul este rau în sine si anticrestin prin definitie având un rol foarte clar, anume acela de a pregati calea antihristului.