View Single Post
Vechi 25.07.2012, 17:58:53
AlinB AlinB is offline
Senior Member

Data înregistrării: 29.01.2007
Religia: Ortodox
Implicit

Citat:
În prealabil postat de Adriana Cluj Vezi mesajul
Unii nu vrea sa vorbeste cu tine!!!
Si era vorba de jignirile ""prost/naiv"" pe care le-ai sters din propria-ti postare adresata lui Iuliu.
Ai macar un pic de rusine si recunoaste.

Daca adminul tolereaza, nu stiu din ce motive, atatea jigniri pe care le-ai impartit cu generozitate aproape tuturor, noi nu le mai trecem cu vederea.
O zi buna.
Da, dar tu nu cazi in categoria asta, tu ma iubesti asa mult, ca nu te poti abtine sa "vorbeste cu mine".

Jigniti nu stiu sa se fi simtiti decat doi, unul poate ca a priceput gresit si celalalt ateu care de cand a intrat nu stie decat sa dea in stanga si dreapta ca el e reperul de realism si documentare si dreapta judecata iar noi (in afara de 2-3) nu suntem "normali la creer".

A, si tu probabil care nu ti-a picat bine trimiterea la documentare inainte sa te avanti in copy/paste -uri.

Si uitat-te mai bine, nu am sters nimic si nici nu se referea la el in mod expres.

Adica eu cel putin nu am cunostinta ca el sa se incadreze acolo, desi s-a suparat ceea ce inseamna ca:

1. ori se incadreaza, fiind PSD -ist convins ca fratiorii lui ne vor aduce un viitor luminos - chestie scuzabila la anumite categorii sociale dar nu cred ca se incadreaza la ele.

2. ori ca si tine, a inteles gresit.