View Single Post
Vechi 21.07.2012, 15:46:50
iustin10 iustin10 is offline
Senior Member

Data înregistrării: 02.01.2010
Implicit

Citat:
În prealabil postat de cristiboss56 Vezi mesajul
Va rog sa ma iertati , dar este cel mai IDIOT thread pe care l-am citit in cei aproape sapte ani de forum !
Domnule Florin , si nu numai , hai sa redevenim fani ai lui Dumnezeu ! Ce spuneti ?
Nu stiu daca face parte din demersul pt primenirea forumului ,ca altfel,cristi nu prea intri pe topicurile astea.
Dar iti zic eu ca nu ai sanse sa faci oamenii sa isi comute pur si simplu gandurile ,de la realitatea zilnica in care traim ,la realitatea vesnica pt care avem credinta.
Un asemenea topic ar putea fi si el util,ca e important in ce directie o vor lua lucrurile ,acestea pot influenta multe destine,si chiar viata bisericii.
Dar nu in acest mod partizan,pentru asta e suficient situl realitatea.net si alte situri ,in care cele 2 tabere se balacaresc reciproc.
Ar trebui cautata o legatura a faptelor care ni se intampla , cu Dumnezeu,adica sa nu fie doar politica chioara ,caci Dumnezeu este mereu prezent in viata noastra,chiar si in politica.
El a trimis sortii peste David ca sa fie imparat al lui Israel
Si ar mai trebui ca sa existe postari care sa nu fie de o parte sau de alta,ci cumva neutre.
Adica care sa urmareasca adevarul ,mai mult decat ura proprie fata de o tabara sau alta.
Pentru ca acest topic e un bun exemplu al judecarii unora si idealizarii altora

De exemplu,nimeni nu cred ca il place pe basescu atat de mult. Dar uraste modul celorlalti de a se raporta la basescu.Si invers e la fel de valabil.
E celebrul vot negativ ,in care doar sanctionam,dar nu construim