Citat:
În prealabil postat de Yasmina
Stiu ca nu voi aveti nevoie de mine ci eu am nevoie de acest forum,asa ca voi sta doar ca sa citesc lucruri care ma intereseaza.
|
Yasmina, nu cred că ar trebui s-o iei atât de personal. N-am recitit acum postarea de început a lui glykys, însă cred că n-a făcut o departajare a membrilor forumului în inferiori și superiori, chiar dacă și-a exprimat regretul pentru plecarea unor membri „buni”. Cred că a avut în vedere doar înmulțirea de discuții sterile din punct de vedere duhovnicesc. Iar nivelul acestora nu este dat doar de cei mai citiți dintre noi care ne împărtășesc fragmente pe care le consideră ziditoare, ci și de cei ca tine și ca mine, care participă la discuții mai mult sau mai puțin profunde, dar interesante, zic eu, în măsura în care ne ajută să ne limpezim înțelegerea problemelor care ne preocupă, fie că sunt duhovnicești sau sufletești.
Îți mărturisesc că citesc cu interes postările tale de fiecare dată și le prețuiesc mai ales datorită sincerității și a francheței de care dai dovadă, precum și a atitudinii; și sunt sigur că nu numai eu. Pentru asta te rog să nu intri în pasivitate, pentru că e nevoie de oameni ca tine. De altfel, eu cred că de toți e nevoie, că forumul (și viața) e mai sărac cu fiecare suflet care pleacă.
Cât despre grupul de rugăciune, mă îndoiesc că se dorește a fi un club exclusivist. Cu cât mai mulți, cu atât mai bine. Trebuie să fie vorba de vreo scăpare, poate n-a citit cine trebuie mesajul tău. Nu știu dacă poate trimite invitații orice membru, sau doar delia. Intru acum să văd dacă îți pot trimite eu.
P.S. N-am reușit să-ți trimit invitația. Sper să vadă delia mesajul și să-ți trimită ea.