View Single Post
Vechi 20.07.2012, 11:28:29
vsovivi vsovivi is offline
Banned

Data înregistrării: 09.10.2008
Locație: Insectharul ortodox, în nepocăibilul pocăibil și pocăindu-se tainic.
Religia: Ortodox
Implicit Cine are dreptate?

Citat:
În prealabil postat de vsovivi Vezi mesajul
Suntem ca înainte de '89 când de frică oamenii din știință și cultură trebuiau să spele ticăloșiile și furturile nomenclaturii acceptând cenzura, acceptând să mintă pentru a-și apăra pielea sau funcția!

Iată aici faimoasa decizie de la comisia de etică! (Etichetă și Etichetate)

Dar știi că au dreptate?

My name isn't Copy, Copy Paste... I am lady Pasta!

Dacă s-a arătat aici cam cine e vinovat și cum se verifică și cine are dreptate atunci am să continui susținând că nici memoria nu e suficientă pentru verificare, ci verificarea Adevărată se constă tocmai prin faptele lui Victor Ponta, și cum toate faptele sale sunt pur electoral-viclene direct de pe funcția de premier se confirmă că este un plagiator întrucât prin legi electorale mituie, ispitește, șantajează, terorizează populația ca să-și mărească șansele în toamnă el și partidul lui în alegeri pentru ca să se mențină la putere și la privilegii materiale și doctorale, deci cum el încă săvâșind și astăzi acte și fapte anticonstituționale arătate aici eu nu pot decât să înclin balanța spre faptul că a fost un plagiator și a rămas un plagiator ispititor și mituitor întrucât practica hoției este cea care poate confirma plagiatul, iar el confirmă pe zi ce trece că fură atribuțiile președintelui și ale justiției independente și nu ca politician care poate spune orice vrea ci ca premier. Deci fiindcă e vorba de drept internațional și reprezentare externă la cel mai înalt nivel atunci este foarte clar că a fost și este un hoț și un plagiator prin atitudinea de mincinos și prin faptele și actele sale anticonstituționale cu privire la politica externă și internă din poziția și demnitatea publică de șef al cancelariei primului ministru, de deputat sau senator și de ministru și primministru.

Deci singur prin faptele sale a confirmat că este cel mai mare plagiator care se prezintă însă electoral ca cel mai credibil că cică nu este un plagiator și asta crezând că este protejat de imunitatea parlamentară acordată pentru declarații!

Deci iată cum imunitatea în declarații este cea mai mare autopăcăleală pentru politicieni, căci ei cred că pot declara orice fără să plătească pentru asta însă acest lucru este înșelător căci oricine plătește pentru tot ceea ce spune și ce declară. Iluzia asta că poți declara orice din spirit electoral sau avocățesc că cică ai imunitate este cea mai mare înșelătorie pentru cei ce se lasă păcăliți de imunitatea acordată de legea care îi apără căci de propriile cuvinte numeni nu te poate apăra afară de Dumnezeu!

Minciuna și hoția prin minciună tot minciunpă și hoție rămâne chiar dacă ai imunitate la declarații pe viață!

Last edited by vsovivi; 20.07.2012 at 11:43:37.