View Single Post
Vechi 19.07.2012, 18:57:11
Yasmina's Avatar
Yasmina Yasmina is offline
Senior Member

Data înregistrării: 17.06.2010
Religia: Ortodox
Implicit Lungul nasului

Citat:
În prealabil postat de glykys Vezi mesajul
Fratilor, ma bucur, sunt satisfacuta, pe cuvant.
Am deschis si eu un topic poelmic la care s-au adunat in vreo ore 19 mesaje.
Acum 2-3 zile am deschis un topic in care invitam lumea sa expuna marturii despre duhovnicii mari pe care i-a cunoscut personal, nimic! Am revigorat niste topicuri, nimic, nu ne intereseaza, Pateric, nimic, Maica Domnului, niet, rugaciuni, prea putin. Dar asa, cum e rost de putina samanta de scandal, cum se simt lezate micile orgolii, cum se aduna postarile.
Multumesc, fratilor, domnilor si tovarasilor! Va foarte multumesc. Ory, ma bucur ca te-ai intors pe forum, chiar si in felul acesta! Acum m-am convins ca userii buni ne urmaresc.

In rest, nu va pot da si voua mai multa satisfactie, ca sunt la serviciu si nici nu vreau sa imi stric linistea sufleteasca. Asa, fratilor, dezlantuiti-va si faceti ceva!
Slava Domnului!

Frate Ioan Cezar, noi o sa ne intalnim si o sa ne discutam. Ai fost invitat in mica noastra @conspiratie@, dar nu ai putut veni. Nu iti fie frica, frate, ca nu te imbatam si nu te bagam intr-un sac, Cristi e mai solid el asa, dar nu sare la bataie, crede-ma!
Deci a fost o dorinta usor de satisfacut...
Ne bucuram si noi la randul nostru ca ti-am putut aduce o bruma de folos in gadilarea orgoliului de organizatoare si directoare a departamentului de resurse umane de pe ortodox.ro cat si de managera a relatiilor publice!

A auzit cineva de"lungul nasului"??Ma gandeam sa deschid un topic despre aceasta teorie si chiar daca nu excelez in materie de practica pura,cel putin pot avea faima ca am fost prima care a deschis discutia...
Ce spui glykys,vei posta pe topicul meu"lungul nasului"?

Lasand ironia la o parte,sper sa ajungi la sentimente mai bune si mai crestinesti,sa realizezi ca oricine este binevenit pe un forum ortodox,asa cum se intampla intr-o biserica: nimeni nu-ti cere la usa buletinul de botez,carnetul de postari teologice si lucrari de dogmatica ortodoxa.
In biserica,ca si pe forum este o amestecatura diversa;o gloata de prunci duhovnicesti,o mana de cuviosi doctoranzi...daca doctoranzilor le este fix perpendicular de existenta pruncilor duhovnicesti ,nu acelasi lucru se poate spune de acestia din urma-ei depind,sunt sub aripa formatoare a celor cativa cuviosi.

Ideea ta nu ar fi fost iesita din context daca nu cadeai in badaranie si exclusivism(ma intreb ce influente oi fi avut??)
Ideea in sine este buna,sa se renunte la cat mai multe subiecte de can-can,la stiri,la paranormal etc.

Insa nu te opresti aici,caci este threadul tau si ai ocazia sa dai in stanga si in dreapta,asa ca incepi cu tanguirea dupa userii buni care au parasit forumul ,de parca acum esti intre talhari si oligofreni,putina considerenta pt oamenii carora te adresezi nu a omorat pe nimeni pana acum!
Apoi ai propuneri,vreo patru la numar,propuneri care nu sunt realiste!
Pt propunerile pe care le-ai facut,practic ar trebui sa ramana pe forum studentii de teologie,preotii si nevestele lor ,debutantii la monahism si in general toti umanistii carora le place sa se exprime prin scris.

Eu nu intrat pe forum cu dorinta de a scrie despre cunostiintele mele vaste asupra ortodoxiei ci am venit doar manata de sfiala ca nu detin mai nimic,nici notiuni elementare!
Iar tu ma indemni sa scriu la topice de maturitate duhovniceasca cand eu abia am terminat serbarea la gradinita! Nu se poate ,nu se cade!

In fine,mare suparare mi-ai facut ,nu as fi anticipat sa vina de la tine !
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
Reply With Quote