Eu cred ca adminul ar trebui sa fie mai atent cu topicuri care nu tin deloc de necesitatile sufletului (politica, partide etc) si aiureli gen stirile de la ora 5. In rest mi se pare ok dpdv al adminarii.
Ce mi se pare grav este scaderea nivelului participantilor. Eu imi fac veacul de prin 2008 aici pe forum si intradevar acu 3-4 ani era altul nivelul. Dar asta nu tine de admini. Daca vrei sa primenesti nu prea ai ce.
O mica paranteza despre participanti. In ultima perioada se vede influenta de "educare" din partea unei parti a presei, si rezultatele sunt ingrozitoare. O buna parte a societatii noastre care si asa nu era prea breaza acum a sucombat intr-o mlastina groteasca unde minciuna, parvenirea, nesimtirea si mojicia au devenit norme acceptate. Prevenea un analist de prin vest acu cativa ani ca daca continua asa, presa romaneasca va crea un monstru din societatea romaneasca, si uite ca s-a intamplat. Si daca optiunile politice sunt doar in parte deranjante, calitatea generala si mentalitatea generatiei tinere este din ce in ce mai catastrofala. In ritmul asta nu m-as mira daca in 10 ani incestul, prostitutia in familie, furtul si violul vor deveni fenomene tacit acceptate ca fiind normale.