Internetul
Internetul transforma oamenii in papagali. Consider ca e neintelept, neadecvat oamenilor de credinta ortodoxa sa creeze o realitatea in acest spatiu virtual. Cat despre abundenta polemicilor si a discutiilor nesfarsite si deviate cu nuanta teologica, gandul ma duce la urmatoarele citate:
''Spus-a Dumnezeu celui pacatos: Pentru ce graiesti dreptatile Mele si iti insusesti testamentul Meu prin gura Ta.'' (Ps. 49,17)
''Daca visele se nasc din multimea grijilor noastre, prostia nebunului se cunoaste din multimea cuvintelor sale.'' ( sper ca am citat bine, citatul e din Solomon )
''Nimeni din oameni nu poate sa va descopere nimic, decat doar ceea ce este pe jumatate adormit in zorii constiintei voastre.'' - Kahlil Gibran ( si aici sper ca mi-am amintit bine citatul )
Internetul trebuie folosit pentru informare nu pentru trairi virtuale care dilueaza realitatea interumana. In rest, sfatuiesc oamenii care au cultura teologica, sa fie sinceri cu ei insusi si vorbirea despre Dumnezeu sa fie o inertie duhovniceasca nu o dorinta de afirmare.
Asta e opinia mea. Toate cele bune!