Citat:
În prealabil postat de mihaela78
Va multumesc pentru sfaturile vostre.
Intradevar in lumea de azi acest pacat este foarte des intalnit, (e atat de pacat ca uni dintre noi il fac atat de usor, fara sa se gandeasca la consecinte). Stiti, in cartile sfinte adulterul este considerat ca fiind printre cele mai grave pacate pe care le putem face, din el izvorand multe alte lucruri rele.
In cazul meu vreau sa merg mai departe cu aceasta casnicie, il iubesc, il pot ierta si cred ca trebuie sa fim impreuna si la rau, asa cum am promis in ziua nunti. Trebuie sa trecem si peste incercarile grele (chiar daca dor foarte tare).
Amandoi vrem sa ne salvam casnicia si sa crestem impreuna cei doi copii. Nu o fac numai pentru copii. O fac pentru toata familia, pentru mine, pentru sotul meu. Sper sa reusim.
Sa ne ajute bunul Dumnezeu.
Mosh Neagu , cred ca ai dreptate, avem nevoie de multe incercari ca sa putem ajunge la mintuire. Si e foarte important cum trecem fiecare peste aceste incercari. Cred ca trebuie sa ne rugam mult ca sa le putem trece cat mai bine posibil.
|
Iata o femeie inteleapta si iubitoare !
Si eu ma bucur pt decizia pe care ati luat-o,nu uitati ca oricine poate gresi si cadea in pacat cu atat mai mult cu cat cei din lume nici nu calca pe urmele Sfintilor!
Este o constatare,nu o consolare!
Bine ar fi sa avem pretentii ridicate de la noi insine in primul rand si nu de la altii!
Cuvine-se cu adevarat sa te fericim pe tine, Nascatoare de Dumnezeu, cea pururea fericita si prea nevinovata si Maica Dumnezeului nostru. Ceea ce esti mai cinstita decat Heruvimii si mai slavita fara de asemanare decat Serafimii, care fara stricaciune pe Dumnezeu-Cuvantul ai nascut, pe tine, cea cu adevarat Nascatoare de Dumnezeu, te marim.
|