View Single Post
Vechi 09.10.2007, 13:18:00
Dan-Virgil Dan-Virgil is offline
Junior Member

Data înregistrării: 12.05.2006
Implicit

Chestia asta cu REEXAMINARE NU EXISTA ! nu pot sa fiu de acord - e ca si cum ai zice ca 2 + 2 = 4 dar 4 nu e egal cu 2 + 2. Din moment ce dragostea e absoluta, e inacceptabil sa nu existe nu O reexaminare, ci infinite - la fel cum e D-zeu, la fel cum e dragostea Lui, la fel sunt si " reexaminarile " . Poate nu a-ti inteles, eu iubesc invatatura crestina, cel mai mult, insa in faptul ca exista iadul si ca nu poti iesi niciodata din el, nu tu, ca tu nu poti, dar nici ca D-zeu nu te mai ajuta fiindca " s-a inchis usa " exista o oarecare constrangere, te sperie intr-un fel , nu o mai faci ca-ti place, ci ca ti-e frica. N-ar trebui sa se aminteasca de asta, fiindca tu esti mult mai firav decat D-zeu. Nu are ce sa se bata D-zeu cu mine, asa cum nici eu nu ma duc la un bebelus sa-l bat. Nu am cui sa ma plang BMD decat Lui, bineinteles ca face absolut ce vrea cu noi, insa nu cred ca POATE, desi e ATOTPUTERNIC, sa-si bata joc de noi - asta nu poate. Ci daca cea mai inalta invatatura e DRAGOSTEA - intr-adevar ea e - atunci DRAGOSTEA anihileaza iadul, la fel cum intunericul dispare cand aprinzi Lumina, si daca dragostea e absoluta,...te iarta la infinit - nu vreau sa incurajez greseala cu chestia asta, insa cred ca iadul e mai mult un cliseu psihologic pentru incepatori - si zice Sf. Scriptura ca intelepciunea incepe cu FRICA de D-zeu si se termina in DRAGOSTEA LUI. Deci iti induce frica pana ajungi la o cunostinta despre EL - fiindca intr-adevar - la cat e de mare EL, e normal sa ai frica de EL, dar cand ajungi sa IL cunosti, iti dai seama ca e mai INOCENT decat un copil, iar MANIA LUI e inspre BINE, e ca si cum ar fi niste medicamente amare pentru sanatatea ta, sau o operatie pentru corpul tau. deci de-aia spun ca nu se poate sa existe IADUL ca o finalitate, ( sau doar focul iadului, nu si sufletele de acolo ), ci doar ca o scoala eterna de a invata de cate ori ai nevoie, ca fara D-zeu, ajungi in IAD.
Reply With Quote