Subiect: Ateismul
View Single Post
Vechi 09.10.2007, 12:21:59
bmd
Guest

Implicit

Citat:
Īn prealabil postat de Glamorous_witch
Nu am devenit atee datorita parintilor mei.M-au sprijinit mereu sa invat despre diverse religii si filozofii.Am studiat crestinismul,islamul,intr-o oarecare masura iudaismul,budhismul,hinduismul,satanismul modern si teist(desi trebuie sa spun ca am preluat multe idei de aici),paganismul si wicca(ador vechile legende ale zeilor si ale eroilor),de asemenea Thelema(si de aici am "preluat" cateva idei).Pur si simplu,am ajuns la convingerea ca nu pot crede in zei/dumnezeu.
Ba da tocmai datorita lor ai devenit ce ai devenit. Ei s-au dorit oameni deschisi spre lume lasindu-te pe tine sa alegi daca si in ce crezi. De ce n-au facut-o si cu limba; adica sa te lase sa-ti alegi ce limba vorbesti? Cu mincarea? Cu tot ce ai invatat de la ei?
Vezi tu om de 18 ani (mi-ar placea sa-ti alegi un nick oarecare Ana, Maria...) semanatorul ori seamana cind e timpul de semanat ori lasa cimpul sa se maracineasca. Ori ei aveau datoria sa semene in copilaria ta dorul de Dumnezeu. N-au facut-o de aceea esti atee. Ai dreptate parintii sint modelele preferate ale copiilor si ei fiind atei nu poti fi altfel.
Dar cu toate ratacirile tale prin pseudoreligii saminta lui Dumnezeu n-a murit in tine. Dovada este prezenta ta pe acest forum.De fapt in subconstientul tau stii ca n-ai gasit nicaieri ceea ce cauti. Vezi cine l-a gasit pe Dumnezeu nu mai umbla prin religii, confesiuni straine...ca n-are dece! Eu n-ajm avut inca curiozitatea sa intru pe un forum musulman sau budist sau de alta natura.